Avdelingsoppsett 4. Divisjon Menn 2020

Avdelingene for menn 4. divisjon sesongen 2020 er nå satt opp

Black Friday 2019!!

Mange gode rabatter hos noen av sponsorene våre på Black Friday!

Fotballtreneren #4 2019

Som en del av samarbeidsavtalen mellom Norsk Fotballtrenerforening (NFT) og Norges Fotballforbund (NFF) gjøres en digital versjon av NFTs medlemsblad Fotballtreneren tilgjengelig for alle NFFs klubber.

Jul i Kongeparken: 23 & 24 November

25% rabatt på billetter til Hana IL. En ekstra takk fra Landstreff for deres innsats under LS Dugnad

NHF - Region SørVest - Trenerutdanning

For å kunne gi alle håndballspillere i klubben et godt tilbud, og tilpasse den enkeltes ambisjoner og ønsker bør hver trener besitte god kompetanse i forhold til det nivået man er trener på.

Hana IL Lotteriet 2019

Inntekter fra lotteriet går til barn og ungdoms arbeid i Hana IL. Les mer for å finne ut hvem som har vunnet.

Klubben i mitt hjerte - Hana Idrettslag - Klubbutvikling

Vil du hjelpe oss å støtte en god sak? Laget vårt er en del av Klubben i mitt hjerte-konkurransen (28. oktober ? 8. november) der klubben som samler inn flest stemmer kan vinne 1. premien på 100 000 kroner!

Kamper på Hanabanen Uke 44 (28.10 - 03.10)

Kamper på Hanabanen denne uken