Hana IL

Sponsorer

Sponsorer


Er du på jakt etter ny enebolig, rekkehus eller leilighet i Stavanger, Sandnes, Sola, Bryne, Klepp, Randaberg, Rennesøy eller andre steder i distriktet? Øster Hus har siden starten i 1974 vokst til å bli Rogalands største boligbygger, og står bak mange vellykkede byggeprosjekter. Firmaet har tradisjonelt bygget eneboliger på kundens egen tomt. Dette gjør vi fortsatt, men virksomheten dreier seg nå i stor grad om prosjektutvikling i form av eneboliger, rekkehus og leiligheter i Stavanger/Sandnes-regionen og Jæren for øvrig. Øster Hus bygger boliger der folk vil bo, og vi har et tilbud for de aller fleste! Bruk derfor litt tid på nettsidene våre, og nøl ikke med å ta kontakt med oss eller våre meglere. Vi håper å se deg!

SpareBank 1 SR-Bank er til stede på Sør- og Vestlandet og i Oslo med 36 kontorer og 300.000 privatpersoner og bedrifter som kunder. Hos oss jobber det folk med detaljert lokalkunnskap om hele kysten fra Oslo i øst til Bergen i vest. Det er vårt konkurransefortrinn at vi er nærmere folk og bedrifter enn andre storbanker.

Evan-Jones International i Norge ble etablert i 2004 av Roger Årdal og er i dag et rådgivningsselskap med mange dyktige konsulenter og spesialister innen forretningsområdene strategi, ledelse og salg. Vi jobber med både lokale, nasjonale og internasjonale kunder innenfor ulike bransjer.Vi har gjennom mange år utviklet et solid samarbeid med byggebransjen, men gjennomfører også individuelle oppdrag for kunder som setter pris på solid håndverk. I vår bransje finnes det ingen snarvei til suksess. Vårt murerfirma jobber med de fleste faggrupper innen byggebransjen, og vår kompetanse som murer er primært innen mur og flislegging, samt legging av membran til bad og våtrom, støping av gulv og gulvavretting, piper og pussearbeid.

Carlsens Elektro Installasjon AS ble etablert i 1988, og er en direkte videreføring av Carlsens Elektriske Forretning som ble etablert i 1919.


Vold Regnskap AS, etablert i 1972, er et autorisert regnskapsbyrå som holder til i Sandnes. Vi er opptatt av at våre kunder skal være fornøyd og legger derfor spesielt vekt på det personlige, kvalitet, service og fleksibilitet. Det skal være lønnsomt å samarbeide med oss. Vold Regnskap AS er medlem av Regnskap Norge.Paul Hetland startet butikken i 1936 i Erling Skjalgsons gate.

Den aktive, sportslige og erfarne sportsbutikken i Sandnes med høy kompetanse på mange områder. Siden 1936 har Hetland Sport AS holdt fokus på god service til DEG.

Mange av våre ansatte har vært eller er aktive idrettsutøvere som for eksempel i turn, orientering, langrenn, skiskyting, innebandy, håndball, fotball, jakt og sykling. Men, det viktigste av alt er at alle ansatte er aktive brukere av naturen og turterrenget i nærmiljøet på ski, rulleski, til fots og eller på sykkel.

Har du lyst til å gå på korte eller lange turer, trene, konkurrere eller bare ha en fin naturopplevelse så begynner DIN opplevelse hos Hetland Sport AS

Den erfaringen vi har opparbeidet oss som aktive mennesker vil vi gjerne dele med DEG. DU som er eller vil bli vår kunde, vil vi gjøre alt for at får en positiv opplevelse som hovedperson i butikken vår.

Velkommen til en koselig og hyggelig handel.Sand Eiendom AS forvalter og utvikler næringseiendom alene eller i kompaniskap med partnere. Virksomheten er hovedsaklig tilknyttet vårt nærområde i Sandnes og Stavanger. Sand Eiendom investerer også i andre virksomheter.Virksomheten i Sandnes Pro–Service springer ut fra en tydelig visjon om å skape muligheter. I vårt arbeid har vi et spesielt samfunnsoppdrag og ansvar. Noen kommer til oss med et mål om å returnere til arbeidslivet, noen for å få avklaring og kanskje en ny start – mens andre har vår bedrift som en permanent arbeidsplass.Felles for alle er at vi søker å skape grunnlag og personlig mestring i et godt og trygt arbeidsmiljø. Personens egne forutsetninger er utgangspunktet. Vi ser mulighetene – ikke begrensningene.

Samfunnets behov på de områdene vi opererer på, er store og klart voksende. Stadig flere faller utenfor det tradisjonelle arbeidsmarkedet. Med et økende fokus på å få flere i arbeid, sitter arbeidsmarkedsbedriftene på unik kompetanse og erfaring. Både med hensyn til attføring til ordinært arbeid, og ved å kunne tilby gode og utviklende arbeidsplasser for de som av ulike årsaker faller utenfor det vanlige arbeidslivet.


Coop EXTRA er en av butikkjedene eid av samvirkeforetaket Coop Norge, og er Coops første felles nordiske kjede. Konseptet er et supermarked med ferskvarer og faghandelvarer. Extra hadde over 400 butikker rundt om i Norge.

Auto 2000 er en lokalt eid bilforhandler med lang historie. Siden 1980 har vi jobbet med bil. Vi har vokst og utviklet oss i takt med markedet i de snart 40 årene som er gått siden den spede starten. For andre år på rad kan vi kalle oss Norges største Honda-forhandler. Det er vi stolte av! Vi er også stolte av å være forhandler av Citroën og DS.Hos Kronen Hotels lever vi for å gi våre gjester gode opplevelser basert på norsk kultur, natur og historie. Vi forsøker å sikre at våre gjester har et minneverdig opphold, med god natts søvn, god mat og gode opplevelser som varer livet ut. I tillegg til våre flotte hoteller, er vi berømte for våre utmerkede menyer basert på deilig lokal mat.Rørlegger Gunnar Larsen AS er et allsidig rørleggerfirma som har erfaring med det meste i rørleggerfaget.

Vi utfører VVS servicearbeid av alle typer for industri og private: eneboliger med varmeanlegg og sanitæranlegg, private vannforsyningsanlegg og kloakkanlegg, serviceoppdrag og rehabilitering for varmeanlegg og sanitæranlegg, varme- og sanitæranlegg i næringsbygg og varmepumper.
Efab er et uavhengig rådgivingsselskap etablert i 2013 med et bredt sammensatt team av rådgivere og prosjektledere.

Vi har hjulpet selskap i mange ulike bransjer med valg, anskaffelse og implementering av informasjonsteknologi. En økende del av det vi gjør er rådgiving på strategisk nivå. Vi har lagt vekt på å bygge kompetanse på områder som erfaringsmessig blir krevende i forbindelse med digitalisering, og vi kan dermed tilby integrert hjelp for å sikre at slike tiltak lykkes.Vi er et reklamebyrå som kan hjelpe med alt innen kommunikasjon og markedsføring. Det kan være å øke salg og kjennskap, digital markedsføring, nettsider eller idé og profilarbeid. Skarp jobber med mellomstore og store bedrifter innen de fleste næringer.I over 45 år har vi levert skreddersydde løsninger til privat- og bedriftsmarkedet i Sandnes og omegn. Vi har håndplukket de beste produktene når det kommer til design og funksjon, slik at du som kunde kan føle deg trygg på kvalitet og levetid når du handler hos oss.
Vi garanterer service og rask levering til konkurransedyktige priser.
Alle produkter produseres etter mål. Du er velkommen innom vårt showroom i Hoveveien 5 i Sandnes (åpent etter avtale) eller ring oss for en uforpliktende befaring.


Velkommen til Appeal – en passe stor frisørkjede med mange dyktige frisører som hver dag stårklar med saks, kam og gode råd for å gi deg en god hår og frisøropplevelse. Hos oss er hvert kundebesøken bekreftelse på at vi har gjort en ordentlig jobb. Vi håper å treffe deg i en av våre 6 salonger.Finnøy Buss AS er et buss-selskap med 3 avdelinger i Rogaland. Vårt hovedkontor ligger på Finnøy, med avdelinger i Sandnes og Haugesund. Vi har mange varierte oppdrag og kjører alt fra faste skolekjøringer og pasient-reiser til lange turer nedover Europa.

Trenger du lokalkjøring i Rogaland eller lengre turer for idrettslag, kor, skole, barnehage, korps osv. så har vi lang erfaring, gode busser og gode sjåfører. Bussene er vår arbeidsplass og din avslappingsplass – vi er stolte av å kunne si: Vi gir deg mer en du forventer!OK Vedøy AS har siden oppstarten i 2014 hatt som mål å gjøre våre kunder fornøyde.Det er viktig for oss at resultatet, servicen og prisen er bra, da dette fører til en fornøyd kunde.OK Vedøy AS ble stiftet av Odd Kåre Vedøy som nå har over 30 års erfaring innenfor bransjen. Vi har tett samarbeid med flere store aktører i distriktet, dette fører til gode produkter, priser og resultater.Askeland Trafikkskole ble startet i januar 2019. Vi, Pål Johan Jakobsen og Hege Askeland Hana driver skolen. Vi har siden 2002 arbeidet som trafikklærere og har til sammen over 30 års erfaring. Vi er effektive, engasjerte og vi liker det vi holder på med!
Askeland Trafikkskole er godkjent av Statens Vegvesen, vi har begge vår utdannelse fra Statens Trafikklærer skole og vi er utdannet Faglig ledere. Noe som betyr at vi begge har lov å drive egen Trafikkskole.
Vi er medlem av Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund (ATL). Vi garanterer at du som elev får en trygg, effektiv og god opplæring her hos oss. Vi tilbyr opplæring på klasse B, vi har både manuell og automat.
HANA IDRETTSLAG - STEDET FOR ALLE
Frøyerveien 16, 4328 Sandnes
E-post: dagligleder@hana-il.no Tlf: 516 20 961

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift